Internationellt finlandssvenskt kulturforum

   

En SVENSK SOMMAR i Finland

17/06/2010 av ifisk


Peter Lüttge

Sommarloggen
En SVENSK SOMMAR i Finland
Startskottet närmar sig! Peter Lüttge har ett nytt projekt. Det är meningen att han håller oss som följer med den svenska sommaren i Finland på webben ajour via en mobiltelefon. Mobilen gör det möjligt att filma, blogga och fotografera allt som händer.
Startskottet närmar sig. Alla förhandsresor till alla ställen är avklarade. Spännande människor kommer han att träffa och spännande ställen kommer han att besöka. Hans personliga favoriter är alla de olika bastubad som han tillsammans med teamet och gästarna kommer att genomföra (= genomlida).

Nu är det bara några dagar kvar tills teamet ger sig iväg till Stockholm för första gången. Pirrigt! Första programmet krockar med DET STORA BRÖLLOPET i Sverige. Men vi utgår ifrån att det måste finnas hur många stockholmare som helst som är hjärtligt trötta på uppståndelsen. Vi garanterar ett bröllopsfritt veckoslut i Finland!

Varje sommarfredag kommer vi att finnas på Medborgarplatsen i Stockholm för att övertala ett rikssvenskt par att på stående fot följa med oss och fira En svensk sommar i Finland. Håll utkik och häng med!
Premiär i FST5 ons 30.6.2010 kl. 17.15.Därefter varje onsdag med repris på söndag. På bloggen kan ni följa med hur ett program blir till - i realtid, personligt och inpå skinnet.

3 Nyheter (RSS)