musta.gif (807 Byte)

arrow.gifStartsida arrow.gifOm oss arrow.gif Löpsedelarrow.gifBrännpunkt arrow.gifSvenskfinland arrow.gifSpråkbruk arrow.gifLänkar arrow.gifKontakt
m

musta.gif (807 Byte)

Nyheter
11.10.2002

nisse.gif (1437 Byte)
nisse2.gif (6436 Byte)

 

Du kan gå in och läsa mera på Nisses egen webbsida:

arrow.gifNisse
arrow.gifNisse och I-Fisk
musta.gif (807 Byte)

arrow.gif Löpsedelarrow.gifArbetet med NISSE-projektet går framåt.

NISSE-projektet vill förbättra och stödja förutsättningarna för att lära sig svenska. Projektet mål är att utveckla ett svensk-nordiskt läromedel, ett flexibelt, heltäckande, integrerat läromedel som kan användas i flera kulturkontexter.

Nätverk
Vi bygger upp ett nätverk av organisationer som ger undervisning i svenska i hela världen, andra svenska och finlandssvenska institutioner, privatpersoner som har intressanta idéer, m.fl. Vi samlar även länkar till intressanta språksidor på Internet.

Internetportal
Med en portal på Internet kan vi erbjuda möjligheter före både studerande och lärare att hitta värdefulla resurser på internet, på förlag och i handeln. Dessutom fungerar portalen som en kontaktpunkt för utbyte mellan institutioner och enskilda.

Målgrupp
Vi riktar oss till alla intresserade i Sverige, i Finland och i hela världen. Kurserna kan användas vid självstudier, i klassundervisning och i studiecirklar med olika aktiviteter som rollspel, drama och andra aktiviteter som tar med alla sinnen i inlärningsprocessen.

Nisse-ifisk

Svenska kulturfonden info@ifisk.org

© ifisk

I-Fisk logo

 

i-fisk